L’escola Infantil Municipal Ninos de Meliana, ha sigut una de les protagonistes de l’edició d’enguany de Meliana Ciutat Educadora els pilars de la qual han estat este 2023 la Innovació i l’Excel·lència Educativa.

Ana Felguera, Coordinadora del centre va participar en una taula redona compartida amb la direcció d’altres centres educatius de la localitat, representants de les famílies, estudiants i l’Ajuntament de Meliana. Esta sessió va ser una oportunitat per a debatre i compartir experiències i perspectives en l’educació, ressaltant la importància de la innovació i l’excel·lència en l’ensenyament. Esta iniciativa va servir, a més, com una plataforma per a la discussió i l’intercanvi d’idees, enfortint el compromís de Meliana amb l’educació de qualitat i la formació contínua. On Ninos va possar veu a la primera infància en esta mena de debats educatius.

Finalment, l’escola va participar el diumenge 26, dels tallers que es van realitzar per a la població realitzant una proposta per al despertar dels sentits, a través de l’experimentació, la imaginació, la creativitat i l’autoconeixement, necessaris per a buscar o crear la pròpia essència dels participants.