L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha premiat a l’Escola Infantil Municipal Ninos de Meliana, en la segona edició dels premis Carme Miquel per a fomentar l’ús del valencià en els centres escolars.

El premi, rebut en la categoria projecte d’etapa per la proposta “Per una escola en valencià dones de l’inici” ha sigut considerat per l’aposta del valencià com a llengua vehicular de totes les activitats que es promouen, així com en la comunicació a través de les xarxes socials i amb tota la comunitat educativa escolar.

Rebre este important premi, promogut per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, suposa sens dubte un reforç a anys de dedicació per contribuir des de la primera infància a la normalització de l’ús de la llengua valenciana. Des de Ninos entenem l’ús de la llengua com una possibilitat que enriquix el no sols el desenvolupament de les criatures, si no també el de les famílies, acostant-les al territori i la cultura, va comentar Ana Felguera Coordinadora de l’Escola Ninos de Meliana, en recollir el premi.

És en la primera infància on tot comença i per això les professionals de les Escoles Infantils Ninos sentim la responsabilitat de ser proactives en la dinamització social i cultural; sent uns dels pilars la llengua, com a vehicle d’informació, comunicació i sobretot de relació amb l’entorn.