El nostre alumnat de 2-3 anys finalitza la seua primera etapa escolar, i prompte iniciaran una nova amb el seu pas al “col·le de majors”. Un moment que suposa un repte tant per a l’alumnat com per a les famílies, ja que el context escolar canvia per complet. Per a les Escoles Infantils Ninos l’acompanyament és part fonamental de tots els processos així que aquest no anava a ser diferent. En Ninos Quart de Poblet hem celebrat una de les nostres tradicionals tertúlies, moments per a compartir i resoldre moltes qüestions, en aquets cas a més, ho varem acompanyar de coca casolana i orxata fresqueta.

Com a convidades especials a esta tertúlia hem comptat amb la presència de mestres d’infantil de segon cicle, d’un dels col·legis de la localitat i també ens ha acompanyat la coordinadora d’orientació, amb qui mantenim una estreta relació.

Un moment i espai perfecte, en el qual es van posar en comú algunes idees per a facilitar el procés de transició de l’alumnat al col·le de majors, així com alguns tips per a les famílies.

Sens dubte va haver-hi temps per a gestos d’enyorança, perquè no deixa de ser un moment de comiat de l’escola, encara que com sempre diem; serà un “fins sempre”, perquè les nostres portes seguiran sempre obertes a les benvolgudes famílies.