El temps passa molt ràpid, però ja són 15 els anys que han passat des de la creació de l’Escola Infantil Municipal. Una escola que unix dos projectes, el de la Cooperativa Valenciana Ninos i el de l’Ajuntament de Picanya. Una unió sòlida per la visió compartida de transformar l’etapa de l’educació infantil de primer cicle, generant en l’entorn i oferint a les famílies una educació de qualitat i en valencià, que promou a més una cultura de la infància viva, capaç de transcendir a molts altres àmbits a part de l’escolar.

L’Escola Infantil Municipal “La Mandarina”, que al llarg dels seus 15 anys ha acollit a més de 1.400 xiquets i xiquetes a les seues aules, ha celebrat este passat dijous 17 d’octubre el 15 Aniversari del centre amb un acte en el qual no sols van participar les famílies actuals, sinó també l’antic alumnat i els veïns i veïnes de la localitat.

María Masià, la coordinadora del centre, va dedicar unes paraules als assistents «Són 15 anys en què hem pogut compartir el més bonic que té una localitat, els seus xiquets i xiquetes, que són en definitiva el nostre futur. Ho hem pogut gaudir de la mà de l’Ajuntament, amb la complicitat de molts agents locals (escoles, associacions, etc.) i com no, colze a colze amb les nostres famílies, intentant dibuixar per a la infància un futur prometedor «.

La jornada que es va iniciar amb un berenar a l’escola, va culminar amb l’actuació de Dani Miquel, en la plaça País Valencià.

Després de tot, només ens queda dir GRÀCIES, a les famílies que any rere any confien en l’Escola Infantil Municipal Ninos “La Mandarina” de Picanya com a acompanyants en la criança dels seus tresors. Gràcies a totes les persones que ens heu acompanyat en esta celebració, a l’Ajuntament, per creure i apostar per este projecte, gràcies a totes les entitats locals, associacions, etc. que, amb les vostres col·laboracions, enriquiu l’aprenentatge del nostre alumnat. 

GRÀCIES i mil gràcies sobretot a l’equip de professionals que dia a dia traieu el millor de vosaltres mateixes; sens dubte sou l’ànima de l’escola.